Tulosta

Marskin Lahjapakkaukset

Marskin Lahjapakkaukset

Nordic Delin Marskin Vorschmack on erinomainen lahjaidea - niin menekinedistämiseen/liikelahjaksi yhteistyökumppaneillenne/asiakkaillenne - kuin ystäville tai työntekijöillenne. Marskin Vorschmack on myös loistava tuliainen vierailuille. Marskin Vorschmack on jotakin uutta ja erikoista, mutta kuitenkin arvokasta ja vahvat perinteet omaavaa. Mikä parasta, Marskin Vorschmack on aivan loistava, korkealuokkainen makuelämys sekä todella tyylikäs musta-kultaisessa lahjapakkauksessa (Marskin Ryypyn paikalla tai ilman).

Vorschmack on legendaarinen Suomen Marsalkka Mannerheimin suosikkiherkku, jolla on hieno historia suomalaisessa ruokakulttuurissa. Antaessasi Marskin Vorschmackin lahjaksi voit samalla kertoa vorschmackin hienon historian, joka kruunaa maittavan lahjan. Vorschmackin historia on lahjapakkauksissa kolmella kielellä (suomi, ruotsi ja englanti), eli lahjapakkaukset sopivat erinomaisesti myös kansainväliselle lahjansaajalle.

Halutessanne voitte täydentää lahjaa esimerkiksi Mannerheimista kertovalla kirjallisuudella, Marskin Ryyppy -snapsilla (saatavana Alkosta).


Osuva lahjaidea: Marskin lahja kulinaristille

Kirjasuositus (Mikko Uola): Marskin Ryyppy

Vorschmack historia: Vorschmack historia

Mannerheim ja ruoka: Mannerheim ja ruoka
 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV 14%. Toimitustiedot